en laptop set ovenfra hvor en person ser på nettsiden til rein frå jotunheimen

God synlighet. Gode brukeropplevelser som gir økt salg. En skalerbar løsning som kan vokse i takt med deg. Dette er bare noen av grunnene til at det kan være smart å velge en nettside i WordPress.

Hva er WordPress?

WordPress er en publiseringsplattform med åpen kildekode som gjør det enkelt å lage en nettside uten å måtte være avhengig av bred teknisk forkunnskap. Nettsiden bygges på maler og blokker, samt et hav av plugins som gjør at du kan gjøre (nesten) hva du vil med nettsiden.

Hvorfor WordPress?

Med nettside i WordPress så kan du si farvel til kode, men likevel tilpasse slik at nettsiden blir best mulig for din bedrift. Når vi sier «farvel til kode» betyr det at man jobber i en ferdig brukervennlig mal hvor du kan tilpasse farger og fonter, endre utseendet med blokker og klikk og dra-funksjoner. Haus har utviklet egne blokker og verktøy som gjør det enkelt for deg å redigere, oppdatere og vedlikeholde nettsiden din selv.

Fordeler med nettside i WordPress

 • Brukervennlig og fleksibel: Enkelt å redigere og kan tilpasses ut ifra bedriftens mål og behov.
 • Tilpasningsdyktig og skalerbar: En nettside i WordPress kan funke for både en liten lokal bedrift og større nasjonale selskaper.
 • Enkel å oppdatere og drifte: WordPress har åpen kildekode som gjør at du eier alt selv.
 • Egenutviklet mal fra Haus oppfyller krav til, og er godkjent for, universell utforming.
 • Rigget for synlighet: gjør det enklere for deg å bli synlig i mengden.
 • Åpen kildekode: som gjør at hvem som helst kan jobbe med nettsiden
 • Nettside og nettbutikk i samme plattform

  Skal du selge noe på nettsiden?

  Driver du med salg, enten i form av tjenester eller produkter, kan en nettbutikkløsning enkelt integreres i nettsiden. Mange kunder trenger eksempelvis svar på spørsmål eller lese om hva du kan tilby. Med en nettside i WordPress som grunnstamme, kan du hekte på WooCommerce som nettbutikkløsning.

  Referanser på nettsider i WordPress

  fjelleventyret-mann-hesteryggen-logo

  Fjelleventyret

  «Vi liker godt at gjesten kommer frem til ønsket vare og informasjon ved minst mulig klikk, samt at vi opplever å presentere oss selv raskere for kunden og oppnår dette ved integrert booking»

  Hanne Forreløkken,
  Gründer og driver, Fjelleventyret

  En laptop med bilde av forsiden til DDF

  DDF AS

  «Haus har bistått oss med å få på plass en ny nettside med moderne og informativt design. Vi er spesielt fornøyde med å få integrert varedata fra vårt forretningssystem Visma. Varedata med lagerstatus sammen med Haus sitt design gjør hjemmesiden til et godt verktøy for oss og våre forhandlere.«

  Gunnulf A. Melgaard,
  Daglig leder og eier, DDF AS

  Bilde av dame i solnedgang på Finnskogtoppen Spa og Velværehotell

  Finnskogtoppen Spa og Velværehotell

  «Haus ga oss mange gode tips når det kom til struktur, oppsett, og gode råd om innhold og søkeord. Designmessig er vi også så imponert. Den ble akkurat slik vi ønsket (eller ja, enda bedre). Vi føler at Haus virkelig har lyttet til ønskene våre.«

  Therese Eriksson,
  Økonomi og Markedsføring, Finnskogtoppen

  Hvorfor velge Haus som leverandør?

  Samle alt på ett sted! Haus huser 8 kloke hoder med fagkompetanse innenfor design, utvikling, hosting og drift. Det vil si at vi sitter på hele fagområdet internt og kan i tillegg bistå med å følge opp nettsiden for bedre synlighet og SEO.

  Ta kontakt om nettside i WordPress

  Trenger du en ny nettside, eller ønsker du å vite mer om nettside i WordPress? Fyll ut kontaktskjemaet under, så tar vi kontakt med deg.