Tormod Sperstad

Bilde av Tormod Sperstad, digital rådgiver i Haus Byrå

Tormod Sperstad

Digital rådgiver og partner

482 99 802
tormod@hausbyra.no
LinkedIn

Hva jeg kan hjelpe deg med:
Rådgivning og bedriftsutvikling, strategi, innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimalisering (SEO).

Mine kollegaer beskriver meg med disse tre ordene:
(En) raus, omsorgsfull kunnskapsnerd.

Slik ser min arbeidsdag ut: 
Starter som regel med en kort nyhetsrunde for å lese meg opp på det viktigste som skjer rundt oss, noe som er en forutsetning for å kunne jobbe godt strategisk. Deretter går det i alt fra rein rådgivning til søkemotormarkedsføring. Koser meg mest og yter som best når jeg får dele arbeidsdagen med kollegaer.

Jeg brenner for: 
«Å gjera godt» – som er tre gode ord som dekker alle tre bærekraftdimensjoner. Har du fokus på dette, er jeg sikker på at det kommer mye bra som et resultat av de tre ordene. For eksempel inkludering og utvikling av mennesker, og ikke minst verdiskaping og utvikling av bedrifter i små og store bygder, som igjen kan resultere i helhetlig bygdeutvikling.

Hva gjør meg glad:
Når bra folk blomstrer som et resultat av inkludering og utvikling. Aller helst som et resultat av at de rette personene greier å finne fram til de mest verdifulle ressursene hos hver enkelt, slik at en kan sette sammen gode lag med de rette ressursene for å nå små og store mål.

Funfact om meg:
Gudbrandsdalsmester i rock 1993 (kult og rart). Omtrent samme løpestil som Kermit (bare rart).

Relevant utdanning:
Fagskoleutdannet digital markedsfører og journalist. Videreutdanning fra BI i strategi, designdrevet innovasjon/design thinking og bærekraft.

Kurs og sertifiseringer som er verdt å nevne:
Internasjonal sertifisering i digital markedsføring, spesialistsertifiseringer fra blant annet Google. Lederutviklingsprogram fra Mercuri International.