Hopp til hovedinnhold
papirpose for Sør Fløtten gårdsmat, laga av Haus byrå

Sør Fløtten

Sør Fløtten gård har fått en ny visuell identitet og en funksjonell nettside med klikk-og-hent-løsning, som kombinerer det tradisjonelle og moderne. Med positive tilbakemeldinger og raskt utsolgte varer, har gården opplevd en vellykket satsing på å tilby kortreist lokalmat.

En laptop med bilde av forsiden til DDF

DDF – Drammen Dørfabrikk

Drammen Dørfabrikk (DDF) er en landsdekkende grossist av inner- og ytterdører, og har lang fartstid i bransjen. DDF har samarbeidet med Haus i flere år, og når behovet meldte seg for å videreutvikle nettsiden med mulighet for salg via nettbutikk og integrasjon til Visma økonomisystem, var vi heldige og fikk bistå med dette.

Jotunfjell Alpakka

Kom i ett med naturen og opplev indre ro. I fantastisk natur sammen med Jotunfjell alpakka sine alpakkaer og andre dyr på setra kan man både vandre, slappe av og nyte. Med nettside, booking og visuell identitet blir veien kortere for at gjester finner veien til nye opplevelser.

Logoen til Rein frå Jotunheimen

Rein frå Jotunheimen

Når fire reinlag går sammen og et nytt konsept skal ta form, er det mye som skal på plass. Deriblant utvikling av logo, visuell profil og nettside.

Fjellbit

For at Fjellbit skulle kunne nå ut til verden med sine tradisjonsrike såper, var det behov for logo, etiketter, emballasje og nettside med nettbutikk.

Forsiden til klima- og energiplan for fjellregionen, laget av Haus

Interaktiv klima- og energiplan

Kommunene Folldal, Alvdal, Rendalen, Tynset, Tolga og Os har skapt en klima- og energiplan for 2023-2030 med en tydelig visjon. Vi har løftet denne planen ved å utvikle en interaktiv, digital handlingsplan med brukervennlig design og optimal tilgjengelighet. Vårt mål var å lage en dynamisk handlingsplan som gir leserne muligheten til å utforske informasjonen på en mer involverende og engasjerende måte.

Bilder av drikkeflaske, notatbok, kaffekopp og drops for Solenergi Norge, laget av Haus Byrå

Solenergi Norge

Fra usikkerhet til klarhet: Oppdag den nye visuelle profilen, der fokus på solens form og naturens farger styrker Solenergi Norges posisjon som en leder innen solkraft og bærekraft.

grafisk fremstilling av agrisjå-kampanjen på en PC og mobilskjerm

Agrisjå-kampanje

Solenergi Norge hadde behov for å synliggjøre at de skulle på Agrisjå-messe, og vi fikk derfor mulighet til å hjelpe de med blant annet betalt annonsering og nyhetsbrev.

Emballasje for Grantevbakst sine flatbrød. Laget av Haus byrå

Emballasje for Grantevbakst

Bakstekona Jorun har laget flatbrød og andre godsaker i over 20 år, og vi  har vært så heldige med å få designe emballasje for hennes deilige flatbrød og sirupstynnkaker. Vi har vært med fra start med utforming av esker, og tegnet dekor og illustrasjoner, hvor bakstekona selv pryder esken.

Bilde av forsiden til nettsiden til Steien Hotel vist på grafisk bakgrunn, laget av Haus byrå

Steien Hotel

Steien Hotel, i Alvdal, er et av tre gjenværende jernbanehotell i sveitserstil som er i drift. Vi har vært så heldige med å få videreutvikle profil og laget ny nettside.