DDF – Drammen Dørfabrikk

Drammen Dørfabrikk (DDF) er en landsdekkende grossist av inner- og ytterdører, og har lang fartstid i bransjen. DDF har samarbeidet med Haus i flere år, og når behovet meldte seg for å videreutvikle nettsiden med mulighet for salg via nettbutikk og integrasjon til Visma økonomisystem, var vi heldige og fikk bistå med dette.

En laptop med bilde av forsiden til DDF

Referanse fra 2024

Behovet/utfordringen: Samle produkter og system på ett sted

Byggevarebransjen bruker de samme systemene for å ha oversikt over tilgjengelige varer, hvorpå endringer har gjort det utfordrende for DDF å få samlet informasjon på riktig sted. I tillegg er markedet i stadig endring, som gjør at man må tenke på fremtiden, og legge til rette for direktesalg på nett. Dette i tillegg til muligheten for direkte bestillinger fra selgerne rundt om i landet.

grafisk fremstilling av en kategori og produktside på ddf.no

Løsningen: Woocommerce nettbutikk

I den nye nettsiden skulle det ligge til rette for å selge dører og tilhørende produkter, som ga grunnlag for bruk av Woocommerce. Woocommerce er nettbutikkløsningen til WordPress, og ble derfor et naturlig valg i oppsettet av den nye løsningen. I samarbeid med en underleverandør, Maksimer, fikk vi integrert Visma Global økonomisystem i Woocommerce. Denne integrasjonen henter dermed varedata og lagerstatus fra Visma inn til nettbutikken, slik at DDF kunne administrere produktene i Visma og ha innhold som artikler og inspirasjon i WordPress. Ta gjerne en titt på nettsiden til DDF!

Grafisk fremstilling av ulike sider på mobilversjonen av DDF sin nettside

Resultat: Starten på veien videre

Med den nye nettsiden ligger DDF godt til rette for videre jobb med synlighet og videreutvikling av bedriften. Vi har landet første fase, hvorpå videre jobb med funksjonalitet vil bli en naturlig vei videre, for å treffe enda bredere i markedet.

Haus har bistått oss med å få på plass en ny nettside med moderne og informativt design. Vi er spesielt fornøyde med å få integrert varedata fra vårt forretningssystem Visma. Varedata med lagerstatus sammen med Haus sitt design gjør hjemmesiden til et godt verktøy for oss og våre forhandlere.

Gunnulf A. Melgaard, Daglig leder og eier i DDF AS

Vi i Haus takker DDF AS for samarbeidet så langt og tilliten med å lage ny nettside. Vi gleder oss til veien videre sammen med dere!

Dette fikk vi levere:

Vi har mange flott mennesker og flinke fagfolk i Haus. Men disse hadde den største jobben med dette prosjektet:

Bilde av Ingrid Eggset, AD/Grafisk designer i Haus Byrå

Ingrid Eggset

AD/Grafisk designer og UX-designer

911 75 424
ingrid@hausbyra.no

Kari Olstad

Kari Olstad

Utvikler og digital prosjektleder

913 97 918
kari@hausbyra.no

Bilde av Hanne Grøtli Løkken, digital markedsfører i Haus Byrå - stående bilde

Hanne Grøtli Løkken

Digital markedsfører og prosjektleder

993 61 410
hanne@hausbyra.no

Bilde av Hege Cecilie Abelson, digital markedsfører i Haus Byrå

Hege C. Abelson

Digital markedsfører, UX-designer, prosjektleder og partner

419 34 859
hege@hausbyra.no