Fjellbit

For at Fjellbit skulle kunne nå ut til verden med sine tradisjonsrike såper, var det behov for logo, etiketter, emballasje og nettside med nettbutikk.

Referanse fra 2023

Før i tiden ble det laget såpe på alle gårder. Det er dette tradisjonshåndverket Ragnhild ville lære av bestemor på gården, og ikke minst føre videre. Ragnhild tok det første steget, og laget en såpe med oljer og urter.

Behov: Nå ut til verden med sine tradisjonsrike såper

Å utnytte lokale ressurser og ha en bærekraftig livsstil, er en grunnleggende tanke for Fjellbit. Etter at Ragnhild i Fjellbit hadde produsert mange typer såper av lokale, næringsrike vekster for hud og hjem, var hun klar for neste steg. Hun var klar for å presentere såpene for verden.

Løsning: Bygge opp en merkevare bit for bit

Fjellbit og Haus har samarbeidet over flere år. Vi startet med å sette identiteten med farger, fonter og logo. Når dette var på plass satte vi i gang med å utvikle etiketter og emballasje til hver enkelt såpe.

Fjellbit nøyde seg ikke bare med såpe, men fikk et lite bifolk på gården. Biene høster ivrig av villbringebær og andre fjellblomster. Dette ble et naturlig neste produkt på lista av produkt og etiketter.

Etterhvert ble Fjellbit klar for å satse, og nå ut til en bredere kundemasse. Haus har bidratt med design og oppbygging av nettside med nettbutikk.

fjellbit logo laga av Haus byrå
Logoen er inspirert av fjellet og blåbærlyng.
Honningkrukke på glass med emballasje laga av Haus byrå
Fjellbit har egne fjellbier som produserer frisk og rein honning.
Emballasje og såpe for Fjellbit, her talgsåpen
Hver såpe har egne etiketter tilpasset innholdet.
Parlaus, flytende såpe fra Fjellbit
Parlaus, flytende såpe.
fargepalett-fjellbit
Med mange såper som trenger etikett er det godt med et bredt utvalg av farger i fargepaletten. Dette er et basisutvalg, og paletten er stadig under utvikling.
Hjemmeside (ekstern nettside) med nettbutikk som inneholder mange godsaker. Ta gjerne en titt på fjellbit.no.

Resultat: Gjennomarbeidet merkevare med sterk profil

Fjellbit kan være trygg på at hun trer inn i markedet med en tydelig identitet som reflekterer hennes grunnverdier.

Haus er svært takknemlige for å få være med på laget til Fjellbit, år etter år. Vi takker for tilliten, og fortsetter våre heiarop til små günderbedrifter som står så støtt i sin tro på produktene de produserer!

For en god kunde! Dette leverer vi:

Bilde av ulike ingredisenser til såpene til Fjellbit
Alle produkter har 100% naturlig innhold.

Vi har mange flott mennesker og flinke fagfolk i Haus, og disse hadde den største jobben med dette prosjektet: