Hopp til hovedinnhold
papirpose for Sør Fløtten gårdsmat, laga av Haus byrå

Sør Fløtten

Sør Fløtten gård har fått en ny visuell identitet og en funksjonell nettside med klikk-og-hent-løsning, som kombinerer det tradisjonelle og moderne. Med positive tilbakemeldinger og raskt utsolgte varer, har gården opplevd en vellykket satsing på å tilby kortreist lokalmat.

En laptop med bilde av forsiden til DDF

DDF – Drammen Dørfabrikk

Drammen Dørfabrikk (DDF) er en landsdekkende grossist av inner- og ytterdører, og har lang fartstid i bransjen. DDF har samarbeidet med Haus i flere år, og når behovet meldte seg for å videreutvikle nettsiden med mulighet for salg via nettbutikk og integrasjon til Visma økonomisystem, var vi heldige og fikk bistå med dette.

Jotunfjell Alpakka

Kom i ett med naturen og opplev indre ro. I fantastisk natur sammen med Jotunfjell alpakka sine alpakkaer og andre dyr på setra kan man både vandre, slappe av og nyte. Med nettside, booking og visuell identitet blir veien kortere for at gjester finner veien til nye opplevelser.

Logoen til Rein frå Jotunheimen

Rein frå Jotunheimen

Når fire reinlag går sammen og et nytt konsept skal ta form, er det mye som skal på plass. Deriblant utvikling av logo, visuell profil og nettside.

Bilde av forsiden til nettsiden til Steien Hotel vist på grafisk bakgrunn, laget av Haus byrå

Steien Hotel

Steien Hotel, i Alvdal, er et av tre gjenværende jernbanehotell i sveitserstil som er i drift. Vi har vært så heldige med å få videreutvikle profil og laget ny nettside.

Brendjordsbyen

Historisk gardsovernatting, selskapslokaler og vedfyrt bakeri beskriver Brenjordsbyen på Lora i Lesja kommune. Haus har bidratt inn i spissingen av konseptet visuelt, hvor vi har fanget farger, løftet logoen, og samlet dette til den visuelle identiteten de har i dag.

en kvinne peker på PC-skjermen som viser konfiguratoren til røros produkter

Røros Produkter

Interaktiv skreddersøm og visning av produkter i 3D på nettsiden, var utgangspunktet for videreutvikling og en ny nettside for Røros Produkter. På den måten kunne de vise sine kildesorterings- og møbelløsninger på en bedre måte for kundene sine.

Booking av opphold direkte på nettsiden

Finnskogtoppen SPA & Velværehotell

Med nytt design, integrert bookingløsning og forbedret brukeropplevelse, er Finnskogtoppen Spa og Velværehotell rigget for nå- og fremtiden.

Bilde av mobil og desktop med visning av fias.no, laget av Haus byrå

FIAS

Avfallsselskapet i Fjellregionen – FIAS – leverer tjenester for både private og bedrifter, og det var viktig å få skilt de to konseptene, samtidig som nettsiden ble mer brukervennlig.

Bilde av en hytte i Baugsberget Fjelltopphytter med logo. Logo laget av Haus byrå

Baugsberget Fjelltopphytter

Når et nytt konsept skal ta form, er det mye som skal på plass. Der i blant utvikling av ny logo og visuell profil – samt nettside med integrert booking.