Norsk Fotballtrenerforening

Norsk Fotballtrenerforening måtte modernisere seg selv for å få det til å fungere i alle flater. Vi bisto med logo, visuell profil, nettside, annonsemaler m.m.

NorskFotballtrenerforening-logo-på-fotobakgrunn

Referanse fra 2022

Da Norsk fotballtrenerforening kom til Haus for hjelp til å lage ny nettside, resulterte det også i en helt ny logo og visuell profil. Den tidligere logoen var vanskelig å jobbe med, så en ny logo og identitet måtte til for å få alt til å fungere, i alle kanaler.

NTF og Haus hadde en miniworkshop hvor de sammen så på NTF med nye øyne. En av de første tingene som kom opp var at Norsk fotballtrenermagasin, fotballtreneren.no og Cupfinaleseminaret hadde tre ulike profiler, men NTF ønsket gjennom ny profil å få frem at NTF er paraplyen til alle.

Les gjerne: «Hvordan jobber vi»

Ingrid, AD og grafisk designer, satt i gang arbeidet med den nye profilen. Det resulterte i en ren og moderne visuell profil, en tydelig fargepalett og lik typografi som går igjen, for å skape en god helhet.

LOGO for Norsk Fotballtrenerforening
NorskFotballtrenerforening-logo-på-mork-bakgrunn
LOGO for Norsk Fotballtrenerforening på mørk bakgrunn.
Logo og visuell profil for Norsk Fotballtrenerforening, laget av Haus Byrå
Magasinet fotballtreneren, nettsiden og Cupfinaleseminaret har fått hver sin farge, men har likevel samme tydlige avsender.

Redesign av magasin

Norges eneste rene fotballfaglige magasin, Fotballtreneren, fikk også et nytt og moderne løft. Vi tilpasset den nye profilen, og sørget for at samspillet mellom bilde og tekst treffer leseren på riktig måte. En lang artikkel skal visualiseres og gjøres «brukervennlig», slik at du hele tiden frister leseren.

Magasin for Norsk Fotballtrenerforening med visning av flere sider, laget av Haus Byrå

Ny, skreddersydd nettside

Parallelt med arbeidet med visuell profil, jobbet vi med den nye nettsiden. En ny, oversiktlig sidestruktur måtte plass, og alt innhold måtte sorteres og ryddes. Med utgangspunkt i strategi og brukerinnsikt, designet vi en moderne og brukervennlig nettside, godt rigget for synlighet og målbarhet.

Resultatet ble en skreddersydd nettside, med masse snacks i form av informasjon, inspirasjon og innhold. Besøk gjerne nettsiden deres.

Nettside for Norsk Fotballtrenerforening, laget av Haus Byrå

Vi gratulerer Norsk fotballtrenerforening med ny profil i alle kanaler, og ønsker å takke for samarbeidet.


Våre tjenester:

Lyst til å tydeliggjøre hva bedriften din står for, skille deg ut i mengden, og bli lagt merke til av riktig målgruppe? La Ingrid og Merete hjelpe deg med en visuell identitet. Les mer om designtjenestene våre.

Trenger du ny nettside som er rigget for synlighet? Det kan vi også bistå med, se hva vi leverer av nettsideløsninger og søkemotoroptimalisering.