Østerdal Tre

Elementlaft – en tradisjonell byggeteknikk og nytekning satt i system – er i dag hovedgeskjeften til det veletablerte byggefirmaet på Alvdal. De leverer byggelementer og trelast av høy kvalitet, og ønsket en nettside som gjenspeilet hvem de er og hva de gjør.

referanse-for-haus-byrå-ny-nettside-for-østerdal-tre

Referanse fra 2022

Når lokal trekultur og lokale råvarer ligger i ryggmargen hos de ansatte, ønsket Østerdal Tre ei nettside som viste mer av hva de driver med. En skreddersydd forside og forbedret innhold i form av tekst og bilder, ble satt i fokus.

Østerdal-Tre-nettside-referanse-for-haus-byrå
Trelast er en del av det Østerdal Tre leverer av tjenester, noe som gjenspeiles i designet på den nye nettsiden.

Grafiske innslag i designet

Inspirasjon og farger ble hentet fra trevirke og årringene i treet er lagt inn i forsidens design for å bryte opp med noe grafisk. For å unngå et firkantete uttrykk på utlisting av referanser og tjenester, ble det også laget rammer på referansene, som har samme form som årringene i bakgrunnen. Ved å bryte opp med ulike former og nivåer på elementene på forsiden, får man et mer lekent uttrykk.

Ved å vise mer av bredden i prosjekter som Østerdal Tre tidligere har gjennomført, får de nå vist bedre hva de leverer av løsninger. Dette ble lagt inn som referanser, og med nye bilder er det enklere å vise både prosjekter under arbeid samt ferdige prosjekter.

Østerdal-tre-ny-nettside-laga-av-haus--byrå
Mer innhold og tilgjengeliggjøring var en del av oppdraget vi fikk av Østerdal Tre.

Kortreiste prosjekter

Tømmer kjøper vi av lokale skogeierforeninger, og alle råvarer kommer fra Nord-Østerdal. Vi mener dette er det ypperste av furu i Norge – senvokst, stabil og med høy andel av kjerneved. 

Knut Dalen, daglig leder

I tillegg til lokale råvarer, ønsket de å vise frem mer av seg selv og lokal arbeidskraft. Mer innhold og informasjon om bedriften, bidrar til økt organisk synlighet, som ble vektlagt i tekstskrivingen. Det ble gjort forarbeid med søkeordsanalyse og gjennomgang av sidestruktur, sammen med oppsett av designet. Dermed kunne vi bygge opp en ny side med en hensiktsmessig struktur og mer optimalisert innhold.

For en bedrift som leverer tjenester som ikke kan sendes i posten, er det viktig å synliggjøre mulighetene for å komme i kontakt med bedriften eller de ansatte. Dette ble også en naturlig del av nettsiden, hvor vi la inn kontaktskjema og godt synlig kontaktinformasjon.

Besøk gjerne den nye nettsiden til Østerdal Tre: https://www.osterdaltre.no/


Aktuelle tips fra Fagbloggen Raus:

Kjøpe hjemmeside? Les dette først

Podcast: Slik gjør du nettsiden din brukervennlig