Røros Produkter

Interaktiv skreddersøm og visning av produkter i 3D på nettsiden, var utgangspunktet for videreutvikling og en ny nettside for Røros Produkter. På den måten kunne de vise sine kildesorterings- og møbelløsninger på en bedre måte for kundene sine.

en kvinne peker på PC-skjermen som viser konfiguratoren til røros produkter

Referanse fra 2023

Da Røros Produkter kom med ønske om videreutvikling av nettsiden sin, med nye funksjonaliteter, resulterte det i et stort prosjekt og nye samarbeid. Den nye nettsiden skulle forenkle brukervennlighet for både kundene, men også for de ansatte. I tillegg skulle den legge til rette for videre arbeid mot en nettbutikk med nye løsninger.

Røros Produkter leverer innovative løsninger for enklere kildesortering og rengjøring, samt møbler i solide materialer for fellesområder – både innendørs og utendørs. Møblene og kildesorteringsløsningene kan enkelt settes sammen, ved å settes sammen design, farger og utførelse på produktene.

Hvor starter man?

En eksisterende nettside trenger ikke nødvendigvis å skrotes fullstendig, når en ny skal opp å stå. Hovedpoenget med å følge med i tiden, er å videreutvikle det som allerede finnes, og se potensialet i det gamle. Med en felles workshop hvor alle kortene legges på bordet, og den kreative delen kan flyte fritt, har man et godt grunnlag for veien videre.

designet på nettsiden til røros produkter

Røros Produkter ønsket å gjøre nettsiden sin mer visuell, ved å få brukerne til å interagere med produktene, og skape sitt eget produkt. I tillegg ønsket de et nytt design, som gjenspeilet deres fokus på design og miljø.

Designet ble skisset på en lysere fargepalett enn den eksisterende, for å gjøre nettsiden lettere for øyet. I tillegg fikk vi ryddet i produktene og satt tydeligere mål for de ulike sidene. Dette ga en renere struktur og navigering for brukerne.

Valget falt på Haus Byrå da vi trengte ny hjemmeside med nettbutikkløsning og 3D-produktkonfigurator. Konfiguratoren var nybrottsarbeid for både byrået og oss. Vi er svært fornøyde med resultatet, og vil takke for et tett og godt samarbeid underveis!

Eli-Marie Jensen
Digital Markedsfører i Røros Produkter

Konfiguratoren

Arkitekt-teknologiselskapet Bimbear utviklet en 3D-løsning som skulle gjøre det enklere for kundene å visualisere og designe sine egne produkter i 3D-visning. Vi implementerte løsningen på produkter i nettsiden, slik at kundene enkelt kunne få spesifikasjoner og tilpasset produkt, etter ønsket design.

Ved utforming av fellesarealer innendørs og utendørs, kan avfallsbeholdere og møbler, samt askebeger, tilpasses etter arkitektens ønske. Med konfiguratoren er det nå enklere for bedriftene og/eller arkitektene å sette sammen riktige farger og design på produkter, basert på ønsker og behov.

en kvinne peker på PC-skjermen som viser konfiguratoren til røros produkter