Sør Fløtten

Sør Fløtten gård har fått en ny visuell identitet og en funksjonell nettside med klikk-og-hent-løsning, som kombinerer det tradisjonelle og moderne. Med positive tilbakemeldinger og raskt utsolgte varer, har gården opplevd en vellykket satsing på å tilby kortreist lokalmat.

papirpose for Sør Fløtten gårdsmat, laga av Haus byrå
Biff fra Sør Fløtten gårdsmat i Tylldalen

Referanse fra våren 2024

Sør Fløtten gård ligger i fjellbygda Tylldalen i Innlandet, og drives av Mali og Ronny Hogstad. Gården har vært drift siden 1700-tallet, og nå tar driverne steget inn i fremtiden og følger drømmen med å tilby mat direkte fra bonden.

Behovet: Tilby kortreist lokalmat direkte fra bonden

Gjennom å satse på lokalmat med bærekraftig og spesialisert matproduksjon, ønsket Mali og Ronny å etablere et gårdsutsalg på gården. Her skal de selge blant annet storefekjøtt fra egen gård, og på denne måten tilby kortreist mat til regionen.

Løsningen: Visuell identitet og nettside med klikk-og-hent

I gamle dager ble det laget et buemerke, et symbol risset inn i tre, stein eller annet materiale, for å markere eierskap, identitet eller opprinnelse. Buemerket, med «Siden 1793», har fått en sentral plass i profilen, og skal være med på å gi en troverdighet og trygghet.

Gjennom å fange det tradisjonelle og historiske i en moderne setting, skapte vi en ny logo og visuell profil for Sør Fløtten. Bildemanér med både gamle og nye bilder forsterker også denne symbolikken, og står i gode kontraster til hverandre.

Logo og visuell profil for Sør Fløtten gårdsmat, laga av Haus byrå
Ny logo for Sør Fløtten, hvor buemerket får en sentral plass i profilen.
papirpose for Sør Fløtten gårdsmat, laga av Haus byrå
Takk for handelen! Frakt varene trygt (og pent) hjem med brun papirpose.
Bilde av burgerimpakning for Sør Fløtten gårdsmat med etikett laga av Haus byrå
Det ble laget egne etiketter for all mat, og her er et eksempel vist på 2 pk med burger.

For å synliggjøre tilbudet og produktene til Sør Fløtten utad, både for lokale og gjennomreisende, var det viktig å få på plass en nettside. Gjennom nettsiden bygger de synlighet for merkevaren Sør Fløtten gårdsmat, produksjonen og gårdsutsalget, samtidig som de gir både inspirasjon og informasjon om driften og andre nyheter.

Løsningen ble en nettside med en klikk-og-hent, slik at brukerne kan bestille varer på nettsiden, betale gjennom Vipps, og hente varene direkte i gårdsutsalget. Ønsker du, kan du også bare komme innom gårdsutsalget!

Bilde av nettsiden til Sør Fløtten gårdsmat, laga av Haus byrå
Nettside i WordPress bygget for synlighet, med klikk-og-hent-løsning i WooCommerce.

Resultat: Vellykket oppstart med utsolgte varer

Resultatet ble en sterk visuell identitet og en funksjonell nettside som effektivt kombinerer tradisjon og modernitet. Nettbutikken og gårdsutsalget ble på kort tid utsolgt for mange varer, og dette viser at satsingen på kortreist lokalmat er godt mottatt i regionen. Mali Hogstad uttrykker sin tilfredshet: «Haus har vært gull verdt for oss i oppstarten av vår bedrift, og vi er veldig fornøyde med både profil og nettside. Har fått mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre også!».

«Haus har vært gull verdt for oss i oppstarten av vår bedrift, og vi er veldig fornøyde med både profil og nettside. Har fått mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre også! Haus har hyggelige og dyktige folk som er «på», de er alltid tilgjengelige for spørsmål, og vi har fått god hjelp hele veien»

Mali Hogstad, Sør Fløtten

Er det noe vi elsker så er det å være med en bedrift helt fra start 😍 Vi i Haus takker Mali og Ronny på Sør Fløtten for tilliten med å kunne være med dere på reisen ved å etablere en ny merkevare gjennom visuell identitet, emballasje, nettside med klikk-og-hent løsning og annet profilmateriell. Vi gleder oss til å følge dere videre!

Velkommen til gards – besøk gjerne nettsiden til Sør Fløtten her.

For en kunde! Dette fikk vi levere:

Vi har mange flott mennesker og flinke fagfolk i Haus, og disse hadde den største jobben med dette prosjektet:

Bilde av Ingrid Eggset, AD/Grafisk designer i Haus Byrå

Ingrid Eggset

AD/Grafisk designer og UX-designer

911 75 424
ingrid@hausbyra.no

Bilde av Hege Cecilie Abelson, digital markedsfører i Haus Byrå

Hege C. Abelson

Digital markedsfører, UX-designer, prosjektleder og partner

419 34 859
hege@hausbyra.no

Kari Olstad

Kari Olstad

Utvikler og digital prosjektleder

913 97 918
kari@hausbyra.no